Om os

Din sprogforbindelse

OM OS

Contexts er en innovativ virksomhed, som tilbyder totale sprogløsninger til forretningslivet, offentlige institutioner og privatpersoner. Vi hjælper alle, der vil kommunikere på et globalt plan på tværs af lande og kulturer. 

Vi har speciale i de østeuropæiske sprog, men vi tilbyder ligeledes vores tjenester i de fleste vesteuropæiske sprog igennem et netværk af erfarne og kvalificerede oversættere/tolke. 


Contexts blev etableret i januar 2003 af Malgorzata Hickey. Erfaringsmæssigt rækker vi dog faktisk ca. 25 år tilbage.

 

Allerede i 1988 opnåede Malgorzata Hickey cand.mag. grad i engelsk fra Warszawa Universitet i Polen og begyndte både at undervise, oversætte, samt tolke mellem polsk og engelsk. 

Efter ankomsten til Danmark i 1992, blev sprogkombinationen udvidet med dansk igennem et ækvivaleringsstudie på Odense Universitet i 1996-98, hvilket resulterede i cand. mag. grad i engelsk. Endvidere i 2003, blev der tilføjet BA suppleringsuddannelse i teknisk og juridisk oversættelse (dansk-engelsk) ved Syddansk Universitet.

Allerede fra 1994, har Malgorzata Hickey virket som freelance tolk og oversætter og udført mange forskellige opgaver for politiet, retsvæsnet, amter, kommuner, fagforeninger, sygehuse samt virksomheder og privatpersoner.

Siden 2009, hvor firmaets ejer bestod translatøreksamen ved Copenhagen Business School, er der ligeledes blevet tilbudt statsautoriserede oversættelser inden for sprogene dansk og polsk.

Contexts er i konstant udvikling. Derfor, selv om vi i dag har en betydelig kreds af faste kunder, inviterer vi alle, der gerne vil skabe eller søger kvalitet og individuelle løsninger inden for sprog og tværkulturel kommunikation, til samarbejde.

Contexts fakta

 

  • Etableret i 2003

 

  • Over 50 oversættere og tolke til rådighed

 

  • Mange sprogkombinationer

 

  • Central placering i Odense

 

  • Brug af SDL Trados Studio 2014

 

  • Dækker hele Danmark og udlandet

 

  • Online support 24/7

KontaktContexts

Havnegade 100, Postbox 13

Odense 5000

Tlf: +45 32 15 80 06

Mobil: +45 28 15 94 84

E-mail: translation@contexts.dk

www.contexts.dk